مدير جهاد كشاورزي طارم از آغاز برداشت محصول پياز از مزارع اين شهرستان خبر داد.
به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان، مسعود زنگنه اظهار داشت: كار برداشت محصول پياز از 650 هكتار از مزارع شهرستان طارم آغاز شده است.وي در مورد ميزان برداشت پياز از مزارع شهرستان طارم تصريح كرد: پيشبيني ميشود از مزارع كشت پياز اين شهرستان بيش از 20 هزار تن محصول برداشت شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان طارم تعداد بهرهبرداران اين محصول را در شهرستان طارم 750 نفر اعلام كرد و گفت: بالغ بر 28 روستا در سالجاري اقدام به كشت اين محصول كردهاند.وي افزود: محصول پياز توليدي اين شهرستان در ميادين ميوه و تره بار داخل استان و استانهاي همجوار از جمله گيلان، قزوين و تهران عرضه و به فروش ميرسد.
زنگنه ادامه داد: در سالجاري با اجراي پروژه افزايش توليد پياز با توزيع به موقع انواع نهادههاي كشاورزي، برگزاري كلاسهاي آموزشي و مهارت فني، نظارت بر مراحل مختلف كاشت، داشت و برداشت، كيفيت و كميت اين محصول افزايش يافته است.زمان برداشت اين محصول در شهرستان طارم از اواسط مرداد آغاز و تا پايان شهريور ادامه دارد.