|
بيش از 27 هزار و 750 تن طالبي در سال زراعي جاري در شهرستان طارم برداشت ميشود.
طالبي از جمله محصولات گوناگوني است كه در شهرستان طارم كشت ميشود. سطح زير كشت طالبي شهرستان طارم در سالجاري در حدود هزار و 500 هكتار برآورد شده و پيشبيني ميشود كه از اين سطح در حدود 27 هزار و 750 تن محصول برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
عمده ارقام توليدي طالبي شهرستان طارم را رقمهاي آناناسي، هاني ديو و رسمي است كه از كيفيت و خاصيت انبار داري بالايي برخوردار است و همين موضوع دليل اصلي صادرات عمده طالبي طارم به ساير استانها است.گفتني است طالبي از محصولاتي است كه در بعضي مزارع شهرستان طارم به عنوان كشت دوم پس از برداشت كرفس و سير كشت ميشود. در سالجاري در حدود 10 هكتار از اين محصول به صورت تونلي و زير پوشش پلاستيك كشت شده كه محصول آن به صورت پيش رس و 20 تا 30 روز زودتر از كشت معمول برداشت ميشود.
از مزاياي كشت محصول طالبي با روشهاي مذكور زود رسي محصول، توليد محصول سالمتر و صرفهجويي در مصرف آب و ملزومات كشاورزي است.پيشبيني ميشود از اين مقدار سطح زير كشت حدود 7/9 ميليارد ريال درآمد ناخالص عايد كشاورزان شهرستان طارم شود.
|