اعتراض مردم طارم نسبت به سو» مديريت در بهداشت و درمان طارم وسياست هاي ناصحيح در آن اداره ، موج اعتراض و نارضايتي را در بين مردم و پرسنل ايجاد کرده است.
در سال هاي اخير کشورمان ايران اسلا مي در عرصه هاي بهداشتي در سطح بين المللي توانسته است رتبه هاي خوبي کسب کند و به پيشرفت هاي مهمي دست يابد ولي عملکرد دانشگاه علوم پزشکي زنجان شاخص هاي بهداشتي و درماني اين شهرستان را زير سوال برده است براي مثال عدم استفاده از دستگاه هاي سونوگرافي ودندان پزشکي و جذب نکردن راديولوژيست در بيمارستان شهداي طارم از جمله اين موارد است.
اين امر باعث مشکلا ت عديده براي مردم منطقه شده و بيشتر مراکز بهداشتي و درماني شهري و روستايي به صورت نيمه تعطيل درآمده است. براي مثال مراکز چورزق- تشوير- گيلوان و سانيسز و شبکه بهداشت و درمان طارم باعث فراري شدن متخصصين در اين شهرستان شده است.
نکته۱:در دوره مدیریت قبلی شبکه بهداشت و درمان متخصص قلب-دکتر سرداریان.متخصص اطفال-دکتر عشقی و چند متخصص دیگر و فقط تعداد ۹ دکتر عمومی در شهر آب بر مطب داشتند.مدیریت امروزه در فراری دادن این پزشکان عالی کار کرده است.
نکته۲:کل طارم فقط یک داروخانه دارد.
نکته۳.کل طارم فقط یک دندانپزشک دارد.
نکته۴.بیمارستان شهدای طارم تبدیل به مرکز موش آزمایشگاهی برای گذراندن طرح پزشکی و کارآموزی شده است.
وب سایت شهرستان طارم فروردین امسال مطلب انتقادی به عملکرد این مجموعه داشت.عملکرد ضعیف شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم.از آنهمه دکتر!! که در این مجموعه وجود دارد و بالطبع به اینترنت هم دستیابی دارند.حتی یک جواب یا نظر تا به حال دریافت نشده است!!!!!!!!